top of page

Events

Honorary Fellowship Award - Presented on 1st June 2019

INKET i dhuroi Dr. Mimoza Shahini titullin Anëtare Nderi e Institutit, në njohje të mbështetjes, promovimit dhe përkushtimit për profesionin e Ergoterapisë. 

INKET awarded Dr. Mimoza Shahini with the title of Honorary Fellowship of the Institute in recognition of her support, promotion and commitment of this profession.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disability Award of the Instituti -

Presented on 2nd June 2019

Congratulations to the manager Glauk Zhara, and staff of the

Semitronix Hotel, Pristina for their help and suport to those individuals

with disablities who visit and use their facilities.

I përgëzojmë drejtuesin Glauk Zhara, dhe stafin e Hotel Semitronix, Prishtinë

për ndihmen dhe mbështetjen për individët me aftësi të kufizuara,

që vizitojnë dhe përdorin mjediset e Hotelit.

http://www.hotel-semitronix.com/

 

 

TV Arlinda.png

Appearing on DTV

Kemi pasur nderin të jemi të ftuar në emisionin Dita me ne, në kanalin DTV. Aty koordinatorja jonë e vullnetarëve (Arlinda Canoli) pati mundësinë të bashkëbisedojë rreth rolit të ergoterapeutëve në Kosovë dhe INKET.

We had the honour of being invited to the Dita show with us on the DTV channel. There, our volunteer coordinator (Arlinda Canoli seated on right) had the opportunity to talk about the role of ergotherapists in Kosovo and INKET.

10/12/2019

https://www.youtube.com/watch?v=25d0P242wZc&fbclid=IwAR25WVuAWcE_iD4UH9tztNwbk_oXp2y4MLmq9eOKZqNUS4MvY7sZRmDFbOY

                                                                         

bottom of page